Nelly verkkokauppa

Nelly verkkokauppaNelly verkkokauppa

Julkaistu 13.11.2012

Nelly on yksi suurimmista Suomessa toimivista vaatealan verkkokaupoista. Alennuskoodeja.fi pyrkii julkaisemaan Nellyn alennuskoodeja aina niiden ilmestyttyä, joten voit hyödyntää parhaat Nellyn tarjoukset. Nellyllä on kausittain myös suurempia alennuskampanjoista, joista tiedotamme käyttäjillemme. H&M on ollut Nellyn yksi varteeotettavimmista kilpailijoista ja syksyllä 2012 Zalandon tultua markkinoille kilpailu kiristyi entisestään.

Nellyn sivuilta voi katsoa mitkä tuotteet ovat olleet suosituimpia Nelly tuotteita eli mitä tuotteita sivuilta on ostettu eniten. Ehkä jopa hieman yllättävää on, että kymmenestä eniten myydyimmästä tuotteesta vain kaksi on vaatteita tai kenkiä. Pidemmälle selatessa kuitenkin paljastuu, että juuri kengät, mekot ja erityisesti naisten asut tekevät kauppaa.

Nelly on osa CDON Grouppia, mihin Nelly.comin lisäksi kuuluu useita muita tunnettuja verkkokauppoja kuten CDON.COM, Bookplus.fi, Fitnesstukku.fi, Lekmer.fi, Heppo.fi, Room21.fi, Tretti.fi ja Members.com. Myös näistä verkkokaupoista löytyy alennuskoodeja sivuitamme. Samalla kun katsot Nellyn alennuskoodit käy kurkkaamassa myös uusimmat CDON.com alennuskoodit, Bookplus koodit ja alennukset Lekmer leluihin.