Lehdet ja kirjat alennuskoodit

Lehtiin ja kirjoihin liittyvät alennuskoodit. Säästä tilaamalla lehdet ja kirjat netistä alennuskoodia käyttäen. Helppo tapa tehdä lehti- tai kirjatilaus halvemmalla.

Kategorian Lehdet ja kirjat uudet alekoodit

Elisa Kirja

Elisa Kirja

Elisa Kirjassa satoja ääni- ja e-kirjoja alk. 4,90 €/kpl – ostetut kirjat saa omaksi, lue rauhassa ei aikataulupaineita! Voimassa toistaiseksi.

Storytel

Storytel

Storytel tarjoaa nyt ilmaisen 14 päivän kokeilujakson. Aloita testaaminen jo tänään.

Bookbeat

Bookbeat

Bookbeat tarjoaa nyt maksuttoman 2 viikon kokeiluajan. Klikkaa ja aloita maksuton kokeilu jo tänään!

Vanhentuneet Lehdet ja kirjat alennuskupongit

Bookplus

Bookplus

Bookplus alennuskoodilla 5€ alennus Bookplus.fi verkkokaupan kirjoista. Lahjakoodi voimassa 31.12.2012 asti.

CDON.com

CDON.com

CDON.comissa nyt hurja Black Friday ale 24h ajan: elokuvia, leluja, pelejä ja vaatteita super-edullisin ALEhinnoin. Lisäksi ilmaiset toimitukset yli 10€ tilauksiin. Hinnat voimassa vain tänään 24.11.2017.

Booky.fi

Booky.fi

Booky.fi verkkokaupasta juuri nyt paljon sarjakuvia huippuedulliseen kesäalehintaan. Klikkaa ohesta ja tilaa kevyttä kesälukemista. Tarjoukset voimassa vain kesäkuun loppuun.

Prisma

Prisma

Prisma alennuskoodilla saat isänpäivän kunniaksi 10€ alennuksen yli 90 euron tilauksista. Lisäksi saat toimitukset pakettiautomaatteihin ilmaiseksi. Voimassa 4. marraskuuta 2014 asti.

Suomalainen Kirjakauppa

Suomalainen Kirjakauppa

Suomalaisesta verkkokaupasta oppikirjat kanta-asiakkaille -20%. Etu on voimassa 19.9. asti.

Akateeminen kirjakauppa

Akateeminen kirjakauppa

Akateeminen verkkokauppa tarjoaa jopa -40% alennuksella kirjoja ja muita verkkokaupan tuotteita. Tarjoukset on voimassa toistaiseksi. Julkaistu 13. kesäkuuta 2014.

eLibris kirjakauppa

eLibris kirjakauppa

eLibris alennuskoodia käyttämällä saat 10% alennusta kaikista tuotteista. Voimassa 31. elokuuta asti.

Bonnier lehtitarjoukset

Bonnier lehtitarjoukset

Bonnierin alennuskoodilla saat kesäkampanjassa voit valita kesälukemista kolmesta Suomen valloittaneesta naistenlehdestä: Olivia, Costume tai Divaani hintaan 14,90€. Tilaajalahjana Minna Parikan kukkaro (arvo 95 euroa).

Satuarkku

Satuarkku

Satuarkku alekoodilla * Etu ei koske viihde-elektroniikkaa, puhelimia, liittymiä, tietokoneita, elintarvikkeita eikä tavarataloissa kodin tilaustuotteita. henkilökohtaiset xSatukirjat -50% 30.6.2014 asti.

Lehtikuningas

Lehtikuningas

Lehttilaus ehtii vielä joululahjaksi. Katso Lehtikuninkaan upeat lehtien joululahja -tarjoukset. Ehdit vielä tilata joululahjaksi 24.12. asti.

Lehtiapaja

Lehtiapaja

Lehtiapaja tarjoaa tällä koodilla kaikille lehden tilanneille 10% alennus Bangerheadille. Etu on voimassa 31.12.2015 asti.

Docendo

Docendo

Docendon koodilla valikoima syksyn uutuuskirjoja jopa -50%. Etu on voimassa 30.11.2014 asti.

Sanoma Magazines

Sanoman joulutarjouksena kaikki lehdet vain 25€. Lisäksi monia upeita tilaajalahjoja. Klikkaa yltä ja katso tarjous. Tilaa lehti itselle tai joululahjaksi.

A-lehdet

A-lehtien joulukamppanjassa kaikki lehdet vain 19,90€. Lisäksi tilaajalahjaksi Lumene-kosmetiikkasetti tai monitoimityökalu. Klikkaa yltä lunastaaksesi tarjous. Etu on voimassa 28.12. asti.

Luekirja.fi

Luekirja.fi tarjoaa ensimmäisen kuukauden ilmaiseksi tällä koodilla. Tämän jälkeen tilaus jatkuu kestotilauksena. Voit lopettaa sen koska tahaansa 2 kk jälkeen. Tarjous on voimassa toistaiseksi.

A-lehdet joulukampanja

A-lehdet joulukampanja

A-lehtien joulukampanjassa kaikki lehdet nyt -40% alennuksella. Klikkaa ohesta ja lunasta tarjous. Alehinnat ovat voimassa joulun 2015 ajan.

Sanoma joulukampanja

Sanoma joulukampanja

Sanoman joulukampanjassa kaikki lehdet nyt vain 24,90e. Tilaa Me Naiset, Gloria tai Erä itselle tai lahjaksi. Tarjoushinnat ovat voimassa joulun 2015 ajan.

Bandcompany

Bandcompany

Osta Bandcompanystä vähintään 100 eurolla saat 15% alennuksen koodilla. Käytä tarjouskuponki viimeistään 30.4. mennessä.

Lekmer

Lekmer

Lekmeristä nyt Black Friday koodilla jopa 70% alennukset ja ilmaiset toimitukset. Etu on käytössä 29.11.2016 klo 11 asti.

Adlibris

Adlibris

Adlibriksestä nyt BLACK FRIDAY KOODILLA: 10% LISÄALE KIRJOISTA. Etu ei koske kurssi- tai oppikirjoja.