Sähköbit verkkokauppa alennuskoodi 2023

Sähköbit verkkokauppa alennuskoodeja ja alennuksia löytyi yhteensä 3 kappaletta. Sähköbit verkkokauppa >

Sähköbit verkkokauppa

Sähköbit verkkokaupan käyttäjät ostavat myös näistä kaupoista

Tietoa Sähköbit -kaupasta


Sähköbit verkkokauppa myy sähkötarvikkeita netissä suoraan kuluttajille. Sähkötarvikevalikoima kattaa lähes 10 000 tuotetta. Oheiselta sivulta löydät alennuskoodit Sähköbit.fi verkkokauppaan.
Sähkötarvikkeita löytyy kuluttajatuotteiden lisäksi myös julkisrakennuksiin ja suurempiin rakennushankkeisiin, pääpaino sähköalan verkkokaupassa on kuitenkin tavalliset kuluttajat. Osa tuotteista voidaan asentaa suoraan ilman sähkömiestä. Tällaisissa tieto on mainittu erikseen. Suurimmassa osassa kuitenkin vaaditaan lain mukaan sähköalan koulutuksen saanut asentaja asentamaan tuotteet. Suosituimpia tuotteita ovat olleet sähköpatterit, sähkökalusteet sekä maakaapelit.

Tilaaminen sähkötukusta on helppoa ja tuotteet toimitetaan suoraan kotiovelle 1-3 arkipäivän kuluessa tilauksesta. Tuotteet toimitetaan Postin Ovelle-pakettina, eli jos vastaanottaja on paikalla toimitusaikana, hänen ei tarvitse noutaa sähkötuotteita postista vaan saa ne suoraan ovelleen toimitettuna. Tämä kuitenkin poikkeaa Postin Kotiinkuljetuksesta sillä, että paketin toimituksesta ei sovita erikseen vaan se toimitetaan normaalin postin jaon yhteydessä. Tilanteessa jossa asiakas ei ole kotona jätetään hänelle saapumisilmoitus jolla paketti on noudettavissa lähimmästä postista. Kaikilla tilauksilla on normaali kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus. Yli 200 euron arvoissa tilauksissa toimitusmaksuja ei ole. Sitä pienemmistä menee 9,90 euron arvoinen toimitusmaksu.

Vanhentuneet alennuskupongit

33% Onnistui

Sähköbit.fi alennuskoodilla saat 5% alennusta tilauksesi arvosta. Edellyttää vähintään 100€ tilausta. Alennuskoodi on voimassa 30. marraskuuta 2014 asti.

Toimiko tämä kuponki sinulla?

Lisätty 18.11.2014
100% Onnistui

Sähköbit.fi verkkokaupasta saat tällä alennuskoodilla 10% alennuksen kaikista tilauksista. Etu on voimassa vain tänään Black Fridaynä 28.11.2014.

Toimiko tämä kuponki sinulla?

Lisätty 28.11.2014
60% Onnistui

Sähköbit.fi alennuskoodilla 5% alennusta yli 100€ tilauksista 1.12.2013 saakka.

Toimiko tämä kuponki sinulla?

Lisätty 29.11.2013
84.6
8 arviota
Sähköbit verkkokauppa Siirry Sähköbit verkkokauppa >

Seuraa meitä

Samankaltaisia alennuksia

Lisää alennuskoodi

Löysitkö alennuskoodin sivulle Sähköbit verkkokauppa?
Lisää tiedot alle jakaaksesi muille käyttäjille: