Mitä alennuskoodit ovat?

Alennuskoodit tarjoavat eri etuja

Alennuskoodit ovat tapa tarjoata alennuksia tietylle asiakas- tai kohderyhmälle. Alennuskoodin saatuaan asiakas voi ilmoittaa sen ostovaiheessa ja saada tarjouksesta riippuen alennusta tuotteen hinnasta, ylimääräisen tuotteen tai vaikkapa tilauksen postimaksutta. Alennuskoodeja.fi -sivusto pyrkii keräämään kaikkien keskeisimpien suomalaisten verkkokauppojen alennuskoodit samalle sivustolle ja helpottamaan näin alennus- ja tarjouskoodien löytämistä.

Lue myös: Alennuskoodien käyttöohjeet

Edullisia ostoksia!

-Alennuskoodeja.fi ylläpito

 

Alennuskoodit laajemmin

Monet Internetistä tavaroita tilaavat käyttävät hyväkseen alennuskoodeja saadakseen lisäalennusta tilaukselleen. Useilla verkkokaupoilla on tarjouksia, joilla voi tehdä ostoksia verkossa edullisemmin. Verkkokaupoilla on useimmiten kassalla kenttä, johon alennuskoodit voidaan syöttää. Alennuskoodin avulla saa alennusta tilatuista tuotteista tai jonkin muun edun, kuten esimerkiksi ilmaisen toimituksen. Alennuskoodit saattavat pienentää tilausta joko tietyllä rahasummalla tai prosenttimäärällä. Joskus alennuskoodeilla saattaa saada ilmaisen tuotteen. Alennuskoodien käyttötavat ovat moninaiset.

Alennuskoodit, kampanjakoodit ja tarjouskoodit

Alennuskoodit tunnetaan monella eri nimellä riippuen koodin tarjoavasta verkkokaupasta: alennuskoodi, kampanjakoodi, kampanjatunnus, tarjouskoodi jne. Kaikki tarkoittavat samaa asiaa. Alennuskoodeilla verkkokaupat tarjoavat alennuksia tietylle asiakas- tai kohderyhmälle. Monet verkkokaupat julkaisevat alennuskoodeja säännöllisesti. Mitä erilaisimmat verkkokaupat käyttävät alennuskoodeja. Alennuskoodien avulla voi saada alennusta vaatteista, elektroniikasta, lennoista ja hotelliyöpymisistä. Periaattessa alennuskoodeja voidaan soveltaa mihin tahansa verkossa käytävään kauppaan. Alennuskoodit ovatkin kuin moderni versio kuponkiuutisista tai päivän lehdestä leikattavasta tarjouskupongista. Kaupankäynti on yhä enemmän siirtynyt verkkoon, joten tarjoukset ovat myös siirtyneet Internetiin.

Alennuskoodeja kannattaa käyttää hyödykseen, sillä niiden avulla saattaa säästää tuntuvasti rahaa. Esimerkiksi 20 % alennus saattaa suuremmassa tilauksessa olla paljon rahaa. Monet lentoyhtiöt ja lentoja välittävät sivustot jakavat kanta-asiakkailleen alennuskoodeja käytettäväksi lentojen varauksessa. Verkossa toimivat vaatekaupat lähettävät alennuskoodeja vanhoille asiakkaille tarkoitetuissa uutiskirjeissään.

Alennuskoodit ovat yleensä voimassa tietyn ajan. Kyseessä on siis kampanjatarjous, jolla pyritään aktivoimaan kuluttajia. Joskus alennuskoodit koskevat vain tiettyjä tuotteita tai tiettyyn tuoteryhmään kuuluvia tuotteita.

Alennuskoodien käyttö

Alennuskoodeja.fi pyrkiii keräämään kaikkien suomalaisten verkkokauppojen alennuskoodit samalle sivustolle ja näin helpottamaan alennus- ja tarjouskoodien löytämistä. Sivusto tarjoaa useita satoja eri alennuskoodeja ja alennuskoodien listaa päivitetään päivittäin. Sivustot saavat tietoa alennuskoodeista suoraan verkkokaupoilta tai sivustojen käyttäjiltä.

Sivustolla alennuskoodit on jaettu kategorioihin helpottamaan niiden selailua. Kategoriat ovat esimerkiksi elektroniikka alennuskoodit, vaatteet, hotelli alennuskoodit, kengät alennuskoodi jne. Alennuskoodeja.fistä löydät suorat linkit alennuskoodeja tarjoaviin verkkokauppoihin. Alennuskoodit voi myös tilata sivustolta uutiskirjeenä sähköpostiin. Suosituimmat alennuskoodit on nähtävissä heti etusivulla.

Alennuskoodi verkkokauppiaan kannalta

Verkkokaupat jakavat alennuskoodeja omien tavoitteidensa vuoksi. Tavoitteita voivat olla muun muassa vanhojen tuotteiden poistaminen uusien tilalta, tuotteiden loppuunmyynti, ei-alennettujen tuotteiden myynnin kasvu sekä liikkeen tunnettuvuuden lisääminen. Alennuskoodit ovat erinomainen ja helppo tapa kuluttajalle saada lisäalennusta verkosta ostamilleen tuotteille. Internetin lukuisia alennuskoodeihin keskittyneitä sivuja selaamalla saattaa tehdä todella hyviä löytöjä.

Monet sivut tarjoavat hakukoneen alennuskoodien nopeaa ja vaivatonta löytämistä varten. Mikäli sinulla on verkkokauppa tai löysit verkkokauppaan sopivan alennuskoodin voit lähettää sen meille koodit[ät]alennuskoodeja.fi osoitteeseen. Muista mainita seuraavat tiedot:
Sivusto:
Koodi:
Koodin tarjous:
Tarjous voimassa:
Nimesi: