Lahja miehelle

Lahja miehelle

Julkaistu 23.5.2012

Lahja miehelle: kello, elektroniikkaa, hajuvesi? Lahjojen ostaminen on välillä yllättävän vaikeaa. Jokainen meistä on joskus viettänyt tuntikausia vaeltaen kaupasta toiseen sopivaa lahjaa etsien ja loppujen lopuksi joutunut palaamaan turhautuneena kotiin tyhjin käsin. Varsinkin silloin kun pitää valita oikeat lahjat miehelle, kohtaamme helposti ylitsepääsemättömiä ongelmia. Vaikka miehet kuinka väittäisivät, etteivät perusta lahjoista, totuus kuitenkin on, että kaikki pitävät mukavista yllätyksistä.

"Mistä Lahjaidea poikaystävälle, lahja miehelle tai lahja valmistuvalle"

Perinteisiä lahjoja miehelle ovat olleet esimerkiksi kellot, elektroniikka, hajuvedet ja muu kosmetiikka, miesten lehdet jne. Hiukan mielikuvitusta ja netissä olevia sivustoja apuna käyttäen saattaa vaivattomasti päästä eroon ikuisesta lahjadilemmasta.

Monia naisia vaivaa yleensä jokin miehen pukeutumisessa. Monet miehet eivät ole järin innostuneita kiertelemään tuntikausia vaatekaupoissa. Merkkipäivä saattaakin olla hyvä tilaisuus korjata asiaa hieman. Netistä voi tilata nykyään helposti ja edullisesti tyylikkäitä vaatteita miehelle. Valikoimat ovat mittavat ja jokaiselle miehelle löytyy taatusti jotain. Lahjaksi annettava vaatekappale voi olla todella tarpeeseen tuleva tai vaikkapa humoristinen. Hajuvedet ja erilaiset kosmetiikkatuotteet ovat myös sekä suosittuja että hyödyllisiä lahjoja. Jokainen tarvitsee uutta partavettä tai deodoranttia aika ajoin. Internetistä löytyy paljon sivustoja, joilla laatukosmetiikkaa myydään edulliseen hintaan.

Suurin osa miehistä pitää elektroniikasta ja erilaisista härveleistä. Elektroniikka voi olla myös hyödyllistä. Kukaan tuskin pahastuu uudesta mp3-soittimesta laadukkaiden, uusien kuulokkeiden kanssa. Kovat kahvin juojat taatusti arvostavat laadukasta kahvinkeitintä. Uusi entistä pehmeämpi partakone hyödyttää parisuhteen kumpaakin osapuolta. Jos mies on ahkera autonkäyttäjä, saattaa uusi navigaattori olla paikallaan. Navigaattorit ovat nykyään monitoimilaitteita, joissa yhdistyvät monet tekniset hyötylaitteet.

Lahjaksi miehelle kello tai hajuvesi?Kellot ovat klassisista klassisin arvolahja. Kelloja on saatavissa kaikenlaisina, joten voit helposti löytää juuri miehellesi sopivan kellon. Suomessakin on nykyään useita sivustoja, joista voi tilata rannekelloja kaikkiin tyyleihin sopivaksi.

Voit tilata miehelle lahjaksi jonkin miesten lehden vuosikerran sen mukaan, mistä mies on kiinnostunut. Monien mielestä kirja on vieläkin se paras lahja. Netissä kirjoja myyvät monet eri verkkokaupat, ja hinnat ovat tavallisia kirjakauppoja edullisemmat.

Monet miehet pitävät kokkaamisesta ja ruoan parissa puuhastelusta. Laadukkaat keittiösetit ovatkin yksi parhaista kuviteltavissa olevista lahjoista kulinarismista kiinnostuneille miehille. Laadukkaat veitset, pannut ja kattilat ovat tilattavissa monista verkkokaupoista.