Kengät netistä edullisesti

spartoo kengätKengät voi ostaa netistä edullisesti nopeasti ja turvallisesti. Verkkokauppojen valikoimista löydät kengät jokaiseen makuun ja tilanteeseen. Spartoo, Heppo, Brandos ja muut netin suuret kenkäkaupat kuten Zalando ovat luotettavia kauppoja ja pystyvät pitkän kokemuksensa ansiosta tarjoamaan asiakkaalle erittäin korkeatasoista palvelua sekä suotuisat ostoehdot.

Tilaaminen on helppoa. Valitset haluamasi tuotteen ja siirrät sen ostoskoriin. Kun olet suorittanut ostoksesi, siirryt kassalle, jossa täytät henkilö- ja maksutiedot. Klikkaat vielä kerran ja tilauksesi on tehty. Tilausvahvistus lähetetään antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tarkista aina saamasi tilausvahvistus.

Toimitukset ja palautukset ovat yleensä ilmaisia. Verkkokauppojen varastot ovat suuret, joten kaikkia kataloogista löytyviä tuotteita yleensä löytyy nopealla toimituksella. Kengät postitetaan yleensä jo saman päivän aikana.

Myös kenkien vaihtaminen on usein ilmaista. Monia arveluttaa kenkien tilaaminen Internetistä, sillä kengissä on esimerkiksi lestissä ja leveydessä eroja, joita ei voi kokeilematta huomata. Ilmaisen vaihto-oikeuden vuoksi asiakas kuitenkin ikään kuin tilaa kengät sovitettavaksi kotiinsa. Jos kengät eivät sovi, voi ne aina palauttaa ja vaihtaa toisiin ilmaiseksi.

Kaikki toimituskustannukset sisältyvät useimmiten kenkien hintoihin. Mahdollisia lisäkustannuksia saattaa aiheutua, jos valitset vaihtoehtoisen toimitus- tai maksutavan (esim. lasku tai postiennakko). Tilaukset maksetaan yleensä luotto- tai pankkikortilla.

Kengät netistäAsiakkaalla on yleensä 30 päivää aikaa sovittaa kenkiä. Palautettavien kenkien tulee olla käyttämättömät ja alkuperäisessä pakkauksessa. Rahojen palautus suoritetaan 30 päivän kuluessa palautuksen vastaanottamisesta.

Spartoo ja muut netin suuret kenkäkaupat ovat erinomainen tapa ostaa tyylikkäitä ja trendikkäitä kenkiä mukavasti kotoa käsin. Valikoimat ovat Suomen suurimmat ja asiakkaan oikeudet hyvät. Voit tilata kengät kotiisi sovitettaviksi, ja, mikäli et ole tyytyväinen, voit aina vaihtaa tai palauttaa ne.