Cumulus alennuskoodi 2023

Cumulus alennuskoodeja ja alennuksia löytyi yhteensä 5 kappaletta. Cumulus >

Cumulus

Cumulus verkkokaupan käyttäjät ostavat myös näistä kaupoista

Tietoa Cumulus -kaupasta


Cumulus hotellit tarjoaa asiakkailleen elämyksiä edullisesti, mutta tasokkaasti. Hotelliverkosto kattaa kaikki Suomen suurimmat kaupungit, minkä lisäksi mukana on myös pienempiä kaupunkeja, kuten Hyvinkää, Kemi, Kotka, Rauma ja Salo. Hotelliyöpymisen varaat nopeasti ja vaivattomasti cumulus.fi osoitteessa. Majoitukseen kuuluu aina maittava ja ravitseva aamiainen sekä ilmainen WiFi-yhteys. Hotellimajoituksen lisäksi voit varata Cumuluksen tiloja ja palveluita eri tarkoituksiin, kuten kokouksien pitämiseen tai virkistäytymiseen. Eri paketeista voit jättää tarjouspyynnön internet-sivujen kautta. Cumulus tekee käytännön tekoja ympäristön hyväksi ja Cumulus Hakaniemi Helsingissä onkin jo saanut Cumulus-hotelliketjun ensimmäisenä Pohjoismaisen ympäristömerkin eli Joutsenmerkin. Tarkista ajankohtaiset alennuskoodit, edut ja tarjoukset alta, ja siirry varaamaan majoitus.

Vanhentuneet alennuskupongit

0% Onnistui

Cumulus tarjoaa kaikille yli 7 päivää etukäteen varanneille 15% alennuksen. Etu on käytössä toistaiseksi. Julkaistu 2.2.

Toimiko tämä kuponki sinulla?

Lisätty 2.2.2017
50% Onnistui

Cumulus alennuskoodilla säästät jopa 35% kesäloman majoituksesta, kun varaa Plussa- ja PINS-kortilla. Mitä aiemmin varaat, sen suurempi etu. Majoitusaika 16.6.–31.8.2017.

Toimiko tämä kuponki sinulla?

Lisätty 22.3.2017
100% Onnistui

Cumulus alennuskoodilla jopa 35% alennusta pääsiäisviikkojen hotelli- ja kylpyläyöstä, kun teet varauksen 31.3. mennessä Plussa- ja PINS-kortilla.

Toimiko tämä kuponki sinulla?

Lisätty 22.3.2017
14.0
1 arviota
Cumulus Siirry Cumulus >

Seuraa meitä

Samankaltaisia alennuksia

Lisää alennuskoodi

Löysitkö alennuskoodin sivulle Cumulus?
Lisää tiedot alle jakaaksesi muille käyttäjille: