Boohoo alennuskoodit 2023


Valitettavasti juuri nyt järjestelmästämme ei löytynyt Boohoo.com alennuskoodeja tai tarjouksia. Klikkaa kauppaan ja tarkista löytyisikö sieltä lisää.

Boohoo

Boohoo verkkokaupan käyttäjät ostavat myös näistä kaupoista

Tietoa Boohoo -kaupasta


Boohoo on brittiläinen vaatekauppa, joka tarjoaa vaatteita ja kenkiä myös suomalaisille kuluttajille. Vaatekaupasta löydät paljon trendikkäitä vaatteita niin naisille kuin miehille. Selkeät tuotekuvat ja kilpailukykyiset hinnat tekevät Boohoo.comista hyvän paikan hankkia vaatteita. Tämän sivun alennuskoodeilla saat lisäksi alennusta Boohoon tuotteista. Voit myös itse ilmoittaa puuttuvista alennuskoodeista sivuilla olevan lomakkeen avulla. Toimitukset Boohoo lupaa 7 päivässä ja toimitusmaksuja Suomeen tulee 5 euroa. Maksaminne tapahtuu luottokortilla tai Paypal tilillä.

Miten hyödynnän Boohoon alennuskoodin verkkokaupassa?

  1. Alennuskoodeja.fi-sivustolta löydät parhaat Boohoon alennuskoodit, joista voit poimia parhaan vaihtoehdon ostoksiasi ajatellen. Koodin valittuasi klikkaa Hae koodi, jolloin pääset siirtymään verkkokauppaan ostoksille koodi kopioituna leikepöydälle.
  2. Tee vaateostoksia normaaliin tapaan verkkokaupassa klikkaamalla Add to bag haluamiesi vaatteiden tai tuotteiden kohdalla. Oikeassa yläkulmassa on ostoskassin logo, josta klikkaamalla pääset eteenpäin Checkoutilla seuraavaan vaiheeseen.
  3. Seuraavassa vaiheessa sinun tulee uutena asiakkaana luoda tili, ja täyttää tiedot sivulle.
  4. ”Order Summary”-vaiheessa pääset liittämään valitsemasi alennuskoodin Promotional Code- kenttään.
  5. Vahvistamalla Apply-painikkeella koodin, alennus tulee näkyviin kokonaishinnassa. Tällä tavoin voit säästää tuntuvan summan rahaa tilauksissasi.


Liitä Boohoon koodi nuolen osoittamaan tyhjään sarakkeeseen.