Aurinkolasit alennuskoodein

Aurinkolasit alennuskoodein

Aurinkolasit alennuskoodein

Julkaistu 27.6.2012

Aurinkolasit ovat kesäisin silmien tärkein suoja. Auringon haitallisilta UV-säteiltä kannattaa suojautua huolellisesti. Laadukkaat aurinkolasit suojaavat silmiä auringonsäteiltä, jotka voivat vahingoittaa näköä. Näin ollen suojaavat laadukkaat aurinkolasit silmiä myös häikäistymiseltä. Aurinkolasien ominaisuudet vaihtelevat paljon. Toiset suodattavat paremmin UV-säteitä, jotkin aurinkolasit sen sijaan ovat niin sanotusti rekvisiittaa eli osa pukeutumista. Aivan, tyylikkäät aurinkolasit ovat myös tärkein osa aurinkoisen päivän asusteita. Laadukkaat aurinkolasit ovatkin samalla sekä tehokas suoja silmille että tyylikäs lisä asukokonaisuuteen. Päivittäiskäyttöön suunniteltujen aurinkolasien lisäksi on olemassa niin sanottuja sporttiaurinkolaseja eli urheilulaseja, jotka on suunniteltu erilaisiin liikuntalajityyppeihin sopiviksi. Tällaisissa laseissa näköä parantavat ja silmiä suojaavat ominaisuudet ovat merkki laadusta. Alennuskoodeilla säästät rahaa myös aurinkolasien hankinnassa. Katso aurinkolasien alennuskoodit sivuiltamme.

Laadukkaat aurinkolasit on parasta hankkia alan asiantuntijalta. Sunglassesshop.com on sivu, josta löytyy paljon tietoa erilaisista aurinkolaseista. Sunglasses Shopin asiantunteva henkilökunta auttaa myös aurinkolasien valinnoissa. Sunglasses Shopista löytyy jokaiseen tyyliin sopivat aurinkolasit. Sunglasses Shopin laadukkaaseen ja laajaan aurinkolasivalikoimaan kuuluu sekä suosituimpia merkkiaurinkolaseja että -tarvikkeita. Samasta osoitteesta löytyvät kätevästi myös silmälasit sekä laskettelulasit. Sunglasses Shopista löytyvät kaikki parhaiten myyvät brändit edulliseen hintaan. Ostaessasi muista hyödyntää Sunglasses Shop alennuskoodit, joilla voit säästä useita kymmeniä euroja aurinkolasiostoksissa.  Sunglasses Shopin kaikki tuotteet ovat luotettavia ja aitoja ja niiden tilaaminen sekä toimitus käy todella nopeasti ja helposti. Myös tuotteiden palauttaminen on vaivatonta. Sunglassesshop.com-sivustolta löytyy paljon ajankohtaista tietoa aurinkolasitrendeistä. Sivustolla esitellään kuumimmat trendit, joista voi saada hyviä ideoita omaan tyyliinsä. Sivustolla esitellään hauskasti myös julkkisten aurinkolasityylejä, jotka voivat myös olla hyvä inspiraationlähde aurinkolasien hankinnassa.

Aurinkolasien valinnassa huomioon otettavia seikkoja

Sunglasses Shop aurinkolasien alennuskooditAurinkolaseja hankkiessa olisi hyvä ottaa huomioon muutamia seikkoja. Kannattaa ostaa laadukkaat lasit, jotka pysyvät hyvinä pitkään, ja jotka myös suojaavat arvokasta näkökykyäsi. On tärkeää huomioida, että kaikki tummat lasit eivät välttämättä ole tehokkaita suojaamaan silmiäsi. Aurinkolasien linssien kyky suojata silmiäsi UV-säteiltä riippuu erityisesti linssimateriaalista. Muovilinssit ovat yleensä hyviä suodattamaan säteilyä. Aurinkolasien linsseissä olevat UV 100- ja UV 400 -merkinnät tarkoittavat sitä, että linssit suodattavat UV-säteilyn kokonaan. Lasilinssien suodatusasteet riippuvat siitä, miten linssit on valmistettu sekä siitä, mitä materiaalia tuotannossa on käytetty.

Laadukkaiden aurinkolasien kehykset sekä sangat ovat korkealaatuiset ja kestävät sekä istuvat myös hyvin kasvoille. Aurinkolaseilta tulee vaatia samaa käyttömukavuutta kuin normaaleilta silmälaseiltakin. Laadukkaiden aurinkolasien linssit ovat optisesti korkealaatuiset. Laadukkaiden aurinkolasien valontaitto-ominaisuudet ovat virheettömät. Laadukkaat aurinkolasit eivät heikennä näöntarkkuutta. Laadukkaat aurinkolasit eivät myöskään heikennä silmän kontrastiherkkyyttä. Useasti aurinkolasien valintaan vaikuttaa myös linssien väri. Tietyn väriset linssit voivat vääristää huomattavasti värejä. Tietyissä tilanteissa aurinkolasien tummuusasteella voi olla suuri merkitys. Aurinkolaseja hankkiessa kannattaakin kiinnittää huomiota siihen, soveltuuko linssien tummuusaste esimerkiksi autolla ajoon. Laadukkaissa aurinkolaseissa on merkintä linssien tummuusasteesta. Linssien tummuusaste voi olla myös tyyliseikka ja vaikuttaa henkilökohtaisten mieltymysten mukaan valintaan. Polarisoivien linssien pinnalla sen sijaan on erityinen suojakerros, joka suojaa vaakasuorilta pinnoilta, kuten esimerkiksi tiellä olevien lätäköiden pinnoilta tulevilta heijastuksilta.

Laadukkaat aurinkolasit istuvat käyttäjänsä kasvoille tyylikkäästi sekä mukavasti. Laadukkaat aurinkolasit eivät tipu nenältä, eivätkä niiden sangat taatusti löysty ensi kättelyssä. Aurinkolasien valintaan kannattaa uhrata hetki, jotta kasvoille parhaiten istuva malli löytyy. Aurinkolaseja valitessa kannattaa miettiä, mikä malli sopisi juuri omille kasvoille, mikä malleista olisi mukavin käytössä ja korostaisi samalla kasvojen parhaita puolia. Naisten ja miesten aurinkolasimallit ovat erilaisia. Mallit muuttuvat myös trendien mukaan. Trendikkäät ja laadukkaat aurinkolasit kruunaavat asun kuin asun. Monille aurinkolasien valinta voi olla vaikeaa. Silloin kannattaakin kääntyä asiantuntijan puoleen ja kysyä neuvoa aurinkolasien valinnassa. Moni yllättyy siitä, miten hyvin laadukkaat aurinkolasit istuvatkin omille kasvoille. Asiantuntijan avustuksella persoonallisimmistakin aurinkolasimalleista löytyy omien kasvojen koristukseksi hauskat kehykset.

Aurinkolaseja saa sekä vahvuuksilla, että ilman. Vahvuuksien tekeminen rajoittaa hieman aurinkolasin muotoa, eikä kovin pyöreäksi muotoiltuja aurinkolaseja tahdo saada vahvuuksilla. Mikäli sinulla on silmälasit, voit huoletta käyttää piilolinssejä ja aurinkolaseja yhtäaikaa. Piilolinssien alennuskoodit löydät sivuiltamme useilta eri valmistajilta kuten Shopping4net, Lenson ja Lensway lisäksi värillisiä piilolinssejä myy Cybershop.