Alennuskoodit lennot

Lentoliput netistä

Lisätty 8.6.2012

Tänä päivänä on vaivatonta hankkia lentoliput netistä. Verkosta lentolippujen ostaminen on helpompaa ja usein myös huomattavasti edullisempaa kuin perinteisin keinoin. Lentolippuja kauppaavat netissä niin lentoyhtiöt, matkatoimistot kuin lentolippuihin erikoistuneet sivustot. Lentolippujen etsiminen ja vertailu netissä on vaivatonta ja yksinkertaista.

Edulliset lentoliput

Mikäli haluaa ostaa lentoliput netistä edullisesti, on käytettävissä monia keinoja ja apuvälineitä. Lentojen hintavertailut, halpalennot ja halpalentoyhtiöt, äkkilähdöt ja lentoyhtiöiden ja matkatoimistojen erikoistarjoukset ovat kaikki käytettävissä vain muutamalla klikkauksella.

Netistä löytyy nykyään lukuisia sivustoja, joiden avulla on helppo vertailla eri yhtiöiden lentoja ja tarjouksia kaikkialla maailmassa. Matkalle haluava valitsee hakukoneessa matkustusajankohdan, paikan minne haluaa matkustaa ja paikan mistä lähtee matkalle. Hakukone tarjoaa listan lennoista valituilla hakuehdoilla. Lennot on yleensä järjestetty edullisimmasta kalleimpaan. Myös tarkentavia hakuehtoja on usein mahdollista käyttää. Näitä ovat muun muassa lennon maksimihinta, välilaskujen lukumäärä jne. Klikkaamalla lentoa saa tarkemmat tiedot luettavakseen. Hakupalveluiden avulla on helppo tehdä hintavertailua, joka on aina suositeltavaa, kun ostetaan verkosta tuotteita ja palveluita.

Lentoihin liittyvät alennuskoodit

Lentoihin on saatavilla toistuvasti hyviä alennuksia alennuskoodeilla. Osa alekoodeista koske vain tiettyjä matkakohteita, mutta on myös alennuskoodeja, joissa matkan kohdetta ei ole erikseen rajoitettu. Näitä alekoodeja käyttämällä saat lentoliput edullisemmin. Alennuskoodeja.fi sivustolta lentoihin liittyvät alennuskoodit. Alekoodeja ja alennuskuponkeja lentoihin tarjoavat muun muassa Travellink, Ebookers ja Supersaver.

Jos aikoo ostaa lentoliput netistä, kannattaa tutkia tarkasti lentojen varausehdot. Edullisten lippujen ehdot ovat yleensä huomattavan tiukat. Lentojen muutos- ja peruutusoikeudet on tiukkaan säädelty ja lisäpalveluista pitää yleensä maksaa.

Suomessa toimivia varauspalveluita on aiemmin mainittujen Travellink, Ebookers ja Supersaverin lisäksi myös useita muita, mutta nämä edellä mainitut kuulutava suosituimpien joukkoon. Ebookers tarjoaa lentojen lisäksi myös kokonaisten matkojen varausta. Ebookers on suosittu ja luotettava sivusto. Varaukset voidaan maksaa luottokortilla tai verkkopankin välityksellä. Asiakas saa sähköpostitse vahvistuksen varauksestaan. Ebookersin avulla on hyvin helppo suorittaa lentolippujen hintavertailua.

Travellinkin avulla voi suorittaa hintavertailua yli 500 lentoyhtiön välillä. Myös Travellink myy lentolippujen lisäksi matkapaketteja sekä tarjoaa hotellien varausta ja vuokra-autoja. Varaukset on maksettava luottokortilla tai verkkopankin välityksellä.

Supersaverin kautta on mahdollista löytää edullisimmat lennot satojen mahdollisten lentojen joukosta. Lentojen hintavertailu on vaivatonta ja nopeaa. Supersaverin kautta varaat myös hotellihuoneen helposti.

Hakukoneet käyttävät varauksissaan globaaleja varausjärjestelmiä, yleensä Amadeusta. Kun varaat lentoliput netistä, tutkii Amadeus reaaliajassa mahdolliset lennot, paikkatilanteen sekä lentoaikataulut.

Internetin hakukoneiden avulla lentomatkojen suunnittelu ja lippujen varaaminen on huomattavasti helpompaa kuin aikaisemmin. Voit kaikessa rauhassa kotona verrata hintoja ja eri lentoyhtiöiden tarjoamia palveluita. Kun ostaa lentoliput netistä, tulee aina tehdä perusteellinen hintavertailu ja kilpailuttaa lentoliput. Vertailemalla lippuja kuluttaja säästää helposti huomattaviakin rahasummia.

 

Lentoyhtiöiden tarjoukset

Markkinoilla on nykyään lukuisia eri halpalentoyhtiöitä, jotka tarjoavat lentolippuja ennen kuulumattoman edullisesti. Kaikki halpalentoyhtiöt tarjoavat mahdollisuutta varata lentoja suoraan yhtiön verkkosivuilta. Usein lentoyhtiöiden verkkosivuilla on erillisiä tarjouksia, joita hakukoneet eivät ilmoita. Kaikki halpalentoyhtiöt eivät myöskään kuulu hakukoneiden listoille. Suomessa toimivista lentoyhtiöistä SAS kuuluu tähän kategoriaan, ja yhtiön verkkosivuilta onkin mahdollista löytää lentoja erittäin halvalla.

Kovenevan kilpailun ja halpalentoyhtiöiden markkinoille tulon myötä myös perinteiset lentoyhtiöt ovat joutuneet alentamaan hintojaan ja houkuttelemaan asiakkaita erilaisin tarjouksin. Tutustumalla verkossa lentoyhtiöiden sivuihin saattaa tehdä hyviäkin löytöjä.

Mikäli halutaan ostaa lentoliput netistä edullisesti, tulee lennot yleensä varata ajoissa. Äkkilähtöjä toki saa myöhemminkin edullisesti, mutta onneensa ja juuri oikeiden lentojen ilmaantumiseen ei kannata juurikaan luottaa. Mitä aikaisemmin lennon varaa, sitä halvemmalla sen yleensä saa.

Useat halpalentoyhtiöt lentävät lentokentille, jotka sijaitsevat kaukana varsinaisesta matkakohteesta. Matkustus lentokentältä kohteeseen saattaa olla kallista. Tämä kannattaa ottaa huomioon lippuja varatessa.

Pieni vaivan näkeminen kannattaa, kun ostetaan lentoliput netistä. Internet mahdollistaa lentolippujen vertailun ja matkan suunnittelun erilaisilla hakukoneilla ja palveluilla. Lisäksi lentoyhtiöiden verkkosivuilla on vaivatonta käydä tutustumassa eri tarjouksiin ja kampanjoihin.