Alennuskoodi blogi

Loppuunmyynti eli poistomyynti

Julkaistu 1.3.2013

Loppuunmyynnin sisältö Mitä loppuunmyynti eli poistomyynti todellisuudessa tarkoittaa? Voiko tuotteita laittaa loppuunmyyntiin ja tämän jälkeen myydä uudestaan? Katso miten loppuunmyynti on määritelty ja mitä sen tulee pitää sisällään. Parhaimmat loppuunmyyntipaikat ja tuntuvimmat alennuskoodit sekä tarjoukset löydät sivultamme sekä Facebook ryhmästämme.

 

Black Friday - Vuoden kovin alennuspäivä

Julkaistu 23.11.2012

Black Friday eli vapaasti suomennettuna musta perjantai on Yhdysvalloissa vuoden kovin päivä myynnillisesti. Silloin myös suuret jätit, joiden ei muuten tarvitse kilpailla alennuksilla tarjoavat niitä kuluttajille. Katso parhaat Black Friday alennukset.


Nelly verkkokauppa ja alennuskoodit

Julkaistu 13.11.2012

Nelly verkkokauppa Nelly on yksi suurimmista vaatekaupoista netissä. Katso mitkä ovat Nellyn suosituimmat tuotteet ja mikä tekee Nellystä niin paljon paremman paikan ostaa vaatteita? Vaatteiden lisäksi Nelly tarjoaa kenkiä, meikkejä ja asusteita. Nelly löydyy myös alennuskoodeja.fi sivustolta ja päivitämme sivuillemme Nellyn uudet alennuskoodit heti niiden ilmestyttyä. Lue koko artikkeli Nellyn verkkokaupasta.

 

 


Zalandon mainos puhuttaa

Julkaistu 30.10.2012

Zalando mainos Televisiossa ja netissä voimakkaasti mainostaneen Zalandon mainokset ovat herättäneet keskustelua myös internetin keskustelupalstoilla. Zalandosta on tullut hetkessä yksi suosituimmsita vaateisiin keskittyneistä verkkokaupoista suomalaisten kuluttajien keskuudessa. Lue lisää aiheesta ja katso muiden maiden Zalando mainokset sekä parhaat Zalando parodiat.

 


Jo yli 20 000 Facebook-fania

Julkaistu 25.10.2012

Facebook faneja 20000 Alennuskoodeja.fi suosio kasvaa myös Facebookissa. Alennuskoodeja.fi:llä on suurin Suomessa toimiva Facebook ryhmä joka on keskittynyt pelkästään alennuskoodeihin ja tarjouksiin. Mikäli et ole vielä Fani voit liittyä helposti Facebook sivultamme. Alennuskoodeja.fissä on tällä hetkellä yli 200 verkkokauppaa ja lähes tuhat eri alennuskoodia ja tarjousta. Lue koko artikkeli alennuskoodeja.fin sivuilta alennuskoodeja.fi faneista ja ota selvää miten sinä voit lisätä löytämäsi kuponkikoodit tai oman verkkokauppasi alekoodit sivuille.

 


Alennuskoodeilla alennusta aurinkolaseista

Julkaistu 27.6.2012

Aurinkolasien alennuskoodit Aurinkolasit kannattaa hankkia viimeistään nyt, sillä UV-säteily on kesäisin erittäin voimakasta. Hyvät aurinkolasit suojaavat silmiä UV-säteilyltä ja näyttävät tyylikkäiltä. Tutustu aurinkolaseista kertovaan artikkeliin ja hyödynnä aurinkolaseihin liittyvät alennuskoodit. Lue koko artikkeli liittyen aurinkolasien hankintaan alennuskoodeilla.

 

Hintavertailulla säästät ostoksissa

Julkaistu 21.6.2012

Tuotteiden helppo hintavertailu on tullut mahdolliseksi internetin myötä. Hintavertailusivustot mahdollistavat tuotteen hintojen vertailemisen ja näin löydät nopeasti halvimman hinnan. Kuluttajien näkökulmasta hintavertailusivut pitävät hinnat kurissa ja ohjaavat käyttäjiä edullisempiin paikkohin. Alennukset ja alennuskoodit muuttavat hieman perinteistä hintavertailua, sillä sivuilla näkyvä hinta ei välttämättä olekaan viimeinen hinta. Näin ollen onkin hyvä tarkistaa aina ennen ostamista löytyykö kyseiseen kauppaan alennuskoodia tai kuponkia. Lue koko artikkeli liittyen hintavertailuun.

Lennot alennuskoodein - äkkilähdöt entistä edullisemmaksi

Julkaistu 8.6.2012

Lentolippujen alennuskooditLentojen alennuskoodit mahdollistavat jopa kymmenien prosenttien alennuksen. Alekoodeilla tarjottavat alennukset on usein erikoistarjouksia, mihin harvoin muuten törmää. Ennen matkan tilaamista kannattaa katsoa lentoihin liittyvät alennuskoodit. Lue koko artikkeli alennuskoodit lentoihin.

 

Lahja miehelle - Ylioppilasjuhlat ja muut valmistujaiset lähestyvät

Julkaistu 23.5.2012

Lahjaksi miehelleMoni varmasti pohtii mitä ostaisi lahjaksi poikaystävälleen tai pojalleen valmistujaislahjaksi. Lahjan ostaminen miehelle on joskus yhtä hankalaa kuin lahjan hankkiminen naiselle. Miehille harvemmin ostetaan lahjaksi koruja tai viedään kukkia. Mitä sitten tulisi hankkia? Se riippuu paljolti miehen iästä ja elämäntilanteesta. Juuri omaan kotiin muuttaneelle kattila tai veitsisarja voi olla loistava lahja, kun taas vanhempien luona vielä asuvalle tai pitkään omillaan asuneelle se voi olla turha. Elektroniikka on useiden miehien mieleen ja esimerkiksi siirtokovalevy tai pelikonsoli tuskin menee pieleen. Ennen tilaamista muista katsoa elektroniikkaan liittyvät alennuskoodit. Lue koko artikkeli lahja miehelle.

 

Vaatteet netistä

Julkaistu 10.5.2012

Vaatteiden ostaminen netistä on yleistynyt vuosi vuodelta. Ei sinäänsä mikään ihme. Netin avulla vaatekauppaa pitävä yritys pystyy tarjoamaan vaatteitaan laajemmalle alueelle, mikä mahdollistaa suuremmat erät ja näin myös edulliset hinnat. Suuresta levikistä hyötyvät myös pienemmät verkkokaupat jotka voivat keskittyä erikoisempiin tai muuten harvinaisempiin vaatteisiin, joiden varaan kivijalkamyymälää ei voisi perustaa kuin suurissa miljoonakaupungeissa. Huomaathan, että suomalaisesta verkkokaupasta ostaessasi sinulla on aina 14 päivän palautusoikeus ja osa yrityksistä tarjoaa 30 päivän palautusoikeutta. Näin ollen sinun ei tarvitse pelkkien kuvien perustella tehdä ostopäätöstä, vaan voit sovittaa vaatteita rauhassa kotona. Ennen tilaamista muista katsoa vaatteisiin liittyvät alennuskoodit. Lue koko artikkeli vaatteet netistä.

 

Äitienpäivä lähestyy - joko olet hankkinut lahjan?

Julkaistu 3.5.2012

Äiti on ehkä yksi tärkeimmistä ihmisistä läpi elämän. Äitien päivä onkin hyvä hetki muistaa äitiä, isoäitiä tai omien lapsiensa äitiä. Se mitö hankkii lahjaksi naiselle on aina kysymysmerkki. Varmoja lahjoja silti on useita. Lue koko artikkeli lahja naiselle ja tilaa lahja ajoissa. Vielä on hyvin aikaa.

 

Spartoo alennuskoodi

Spartoo ja muut kenkäkaupat - kenkien tilaaminen netistä

Julkaistu 3.5.2012

Kenkien tilaaminen netistä on yhä yleisempää. Useat verkkokaupat kuten Spartoo tarjoavat ilmaisen 30 päivän palautusoikeuden. Voit siis rauhassa testailla kenkiä kotonasi ja lähettää ne ilmaiseksi takaisin, jos koko ei täsmää tai et ole niihin jostain muusta syystä tytyyväinen. Lue koko artikkeli kengät netistä.

 

Pääsiäinen kiihdyttää hotellivarauksia ja mökkien vuokrausta

Julkaistu 14.3.2012

Pääsiäinen tarjoaa loistavan mahdollisuuden matkailuun pidennetyn viikonlopun muodossa. Pääsiäinen houkutteleekin matkailijoita lähtemään kohti laskettelukeskuksia ja hiihtolatuja. Tämä näkyy selvänä piikkinä myös mökkien ja hotellien varauksessa. Suuret hotellivälittäjät ja mökkivuokraus yritykset suosittelevatkin varaamaan majoituksen hyvissä ajoin varmistaakseen että saa varmasti majoituksen. Lue koko artikkeli aiheesta mökki pääsiäiseksi.

Pyykinpesukone lainalla

Alennusmyynteihin lainarahalla

Julkaistu 18.2.2011

Alennusmyyntien tarjouksilla voit säästää jopa satoja euroja. Kailleimpien tuotteiden ostot kannattaa ajoittaa alennusmyynteihin, mikäli se on mahdollista. Alennusmyyneistä voi löytää tuotteita yllättävänkin edullisesti. Katso milloin kannattaa ottaa lainaa alennusmyynteihin vaikka sinulla ei juuri sillä hetkellä ole varaa hankkia tiettyä tuotetta.

Matkamessut Helsingissä 19.-22.1. tuo hyviä tarjouksia

Julkaistu 20.1.2011

Matkamessut houkutelee matkailusta kinnostuneita kauempaakin paikalle. Pohjois-Euroopan suurin matkailualan tapahtuma matkamessut käsittää yli 100 eri näytteelle asettajaa. Useat näyttteelle asettajat yrittävä houkutella uusia ihmisiä asikkaikseen huimilla tarjouksilla. Keräsimme yhteen kaiki parhaat. Lue koko artikkeli ja katso hotelitarjoukset.