Kylpylät alennuskoodit

Suomalaisiin ja ulkomaalaisiin kylpylöihin liittyviä alennuskoodeja. Kylpylälomat, kylpyläpaketit ja muut kylpyhotelleihin liittyvät tarjoukset ja alennuskoodit kaikki samalta sivulta.

Kategorian Kylpylät uudet alekoodit

Hotellimaailma

Hotellimaailma

Hotellimaailma alekoodilla alennus jopa 35% kesäloman majoituksesta, kun varaa ajalle 16.6.–31.8.2017. Alennus vain Plussa- ja PINS-kortilla. Mitä aiemmin varaat, sen suurempi etu.

Hotellimaailma

Hotellimaailma

Hotellimaailma tarjoaa ennakkovaraajille 10-20% alennuksen varatessasi hotellin vähintään 7 päivää etukäteen. Klikkaa yltä ja lue lisää.

Scandic Hotels

Scandic Hotels

Scandic hotels alekoodilla 20 % alennusta viikonloppuisin. Klikkaa koodia ja lue lisää. Voimassa joululomalla ja viikonloppuisin.

Holidayclub

Holidayclub

Holiday Club alennuskoodilla saat 10% alennusta kylpylähotellivarauksista. Ei koske Tampereen kylpylään. Voimassa toistaiseksi.

Fitcard

Fitcard

Fitcard liikuntapaketit alkaen 19€/kk. Klikkaa ja lunasta etu. Et tarvitse erillistä alennuskoodia. Etu on voimassa toistaiseksi.

Vanhentuneet Kylpylät alennuskupongit

Naantalin Kylpylä

Naantalin Kylpylä

Naantalin kylpylä hemmottelee eläkeläisiä. Eläkeläisenä saat oheisella alennuskoodilla 2 vrk yöpymisen + kylpylän käytön alk. 110e/hlö. Varauksen aloituspäivä: su-ke. Voimassa 12. lokakuuta saakka.

Tilaa koodit sähköpostiisi

Saat tiedot uusista alennuskoodeista jatkossa suoraan sähköpostiisi.

Seuraa meitä