Black Friday alennuskoodit

Black Friday on vuoden suurin yksittäinen ostospäivä. Kiitospäivän jälkeisestä perjantaista on muodostunut kauppojen joulusesongin avauspäivänä. Siitä on tullut Yhdysvaltalaisten kauppojen perässä yksi maailman suurimmista alennusmyyntipäivistä. Black Friday on 2010 luvulla tullut vahvasti myös Suomeen mikä näkyy kuluttajille tarjottavissa Black Friday alennuskoodeissa. Tältä sivulta löydät tämän vuoden kovimmat Black Friday alekoodit ja tarjoukset.

Vuonna 2016 Black Fridaytä vietetään 25. marraskuuta. Katso tältä sivulta kaikki Suomen Black Friday alennukset kootusti. Hyödynnä tarjoukset heti, sillä edut ovat voimassa vain lyhyen aikaa.

Kategorian Black Friday uudet alekoodit

Ellos

Ellos

Elloksen verkkokaupasta tilaat nyt lasten ja vauvojen vaatteet, kengät ja asusteet -25% alennuksella. Kampanjassa ovat mukana myös merkkituotteet. Alennukset ovat hyödynnettävissä 27. elokuuta saakka.

Spartoo kenkäkauppa

Spartoo kenkäkauppa

Tämän Spartoon alennuskoodin hyödyntämällä teet -15% säästöä yli 100€ ostoksissa. Koodi on käytettävissä elokuun 2017 ajan.

Spartoo kenkäkauppa

Spartoo kenkäkauppa

Spartoon tarjouskoodin avulla -20% alennus, kun ostat vähintään 150€ edestä tuotteita. Hyödynnä alennuskoodi viimeistään 31.8.2017.

Spartoo kenkäkauppa

Spartoo kenkäkauppa

Spartoon alennuskoodilla saat kaikki alennetut tuotteet -5% lisäalennuksella, kun tilaat vähintään 60€ edestä tuotteita. Kampanjaan eivät sisälly kumppanituotteet. Alekoodi on käytettävissä 22. elokuuta saakka.

Hyvinvoinnin Tavaratalo

Hyvinvoinnin Tavaratalo

Hyvinvoinnin tavaratalo juhlii uudistuneen verkkokauppansa avajaisia elokuussa! Löydät satoja tarjouksia suosikkituotteista jopa -80% alennuksella. Kampanja on voimassa elokuun 2017 ajan.

Lenson

Lenson

Lensonin koodilla 10% alennus kaikista aurinkolaiseista + ilmainen toimitus. Etu on käytettävissä elokuun 2017 loppuun saakka.

Lenson

Lenson

Lenson.com alennuskoodilla 40% alennus piilolinsseistä + ilmainen toimitus. Tarjous on voimassa 31. elokuuta asti.

InkClub

InkClub

Inkclub.fi tarjoaa nyt yli 20€ tilauksen tehneille Iittalan suositun kulhon kaupan päälle. Voimassa 28.8. asti.

InkClub

InkClub

InkClub tarjoaa mustekasetin 0€ hintaan Epson tai Canon tulostimiin. Koskee uusia asiakkaita. Voimassa toistaiseksi.

Lekmer

Lekmer

Lekmeriltä löydät nyt jopa -70% alennuksella kaiken päiväkotiin. Tarjouksessa ovat mm. reput, sadevaatteet, kumisaappaat, kengät sekä tekniset vaatteet. Kampanja on voimassa 22. elokuuta asti.

Sunglasses Shop

Sunglasses Shop

Sunglasses Shopin alennuskoodia käyttämällä saat -20% alennusta aurinkolaseista. Kampanjassa ei ole mukana kesän loppualen tuotteita. Koodi on käytettävissä 22. elokuuta asti.

Sunglasses Shop

Sunglasses Shop

Tilaa Sunglasses Shopista uutiskirje ja saat 20 euroa alennusta ensimmäisestä tilauksesta, kun ostat vähintään 100 eurolla tuotteita. Koodi on käytettävissä toistaiseksi. Julkaistu 13.8.2017.

Sunglasses Shop

Sunglasses Shop

Sunglasses Shopista saat tällä koodilla -10% alennuksen kaikista tuotteista. Tarjous koskee myös alennettuja tuotteita. Alennuskoodi on voimassa toistaiseksi.

Mulletoi.com

Mulletoi.com

Mulletoi.comista ilmaiset toimitukset, kun tilaat yli 60 euron arvosta. Etu on voimassa toistaiseksi. Julkastu 24. lokakuuta.

Cellbes.fi

Cellbes.fi

Cellbesin tarjouskoodia käytämällä saat uutena asiakkaana 10 euron alennuksen ostoksistasi, kun tilaat tuotteita vähintään 29 eurolla. Alennuskoodi oikeuttaa myös ilmaiseen toimitukseen. Hyödynnä alennuskoodi 31.8. mennessä.

Crocs

Crocs

Tällä Crocs kenkäkaupan tarjouskoodilla saat -5% alennusta koko tilauksestasi. Kampanjaan kuuluvat kaikki verkkokaupan tuotteet. Koodi on voimassa 1.10. saakka.

Crocs

Crocs

Crocsin alennuskoodilla saat -30% alennuksen sandaaleista, flipeistä ja slideista. Koodi on käytettävissä 31. elokuuta asti.

Crocs

Crocs

Crocsin tarjouskoodia käyttämällä saat kaikkiin tilauksiisi toimituskulut ilmaiseksi. Klikkaa koodia ja etsi itsellesi sopivat Crocsit vielä tälle kesälle. Koodi on voimassa 1.10. saakka.

Stylepit

Stylepit

Stylepitin alennuskoodilla saat -10% alennusta koko tilauksestasi tehdessäsi yli 109€ ostokset. Kaikki tuotteet ja merkit eivät kuulu kampanjaan. Hyödynnä koodi viimeistään 31.8.2017.

Stylepit

Stylepit

Tällä Stylepitin koodilla 15% alennus Stylepitin tuotteista. Etu on voimassa koko elokuun 2017.

Bubbleroom

Bubbleroom

Bubbleroomin alennuskoodia käyttämällä saat tilauksesi kalleimman tuotteen -40% alennuksella. Alennuskoodi on käytettävissä elokuun 2017 loppuun asti.

Aminopörssi

Aminopörssi

Aminopörssi tarjoaa ilmaisen toimituksen, kun tilaus on yli 49€. Voimassa toistaiseksi.

Lensstore

Lensstore

Lensstore tarjoaa ilmaisen toimituksen ylli 69€ ostoksiin. Edellyttää vahintään yhden piilolinssipakkauksen ostamista. Erillistä Lensstore alennuskoodia ei tarvita.

DefShop

DefShop

Def-shopin outletista paljon tuotteita jopa -50% alennuksella. Päivittäin vaihtuvia tarjouksia. Etu on voimassa toistaiseksi. Lisätty 24.11.

Stayhard

Stayhard

Stayhard.fi alennuskoodilla 15% alennus ensimmäisestä tilauksesta. Voimassa toistaiseksi.

Matkavaruste

Matkavaruste

Matkavarusteesta hankit kaikki tarvittavat tuotteet reissuun. Tällä alennuskoodilla säästät 5 euroa kaikista yli 30 euron tilauksista. Tarjouskoodi on käytettävissä toistaiseksi. Julkaistu 2.6.

Matkavaruste

Matkavaruste

Matkavaruste.fi uutiskirjeen tilaamalla saat 5€ alennuskoodin. Koskee yli 30€ ensitilauksia. Voimassa toistaiseksi.

Matkavaruste

Matkavaruste

Matkavaruste.fi tarjoaa ilmaisen toimituksen, kun tilauksesi on yli 100€. Matkavaruste.fi alennuskoodia ei tarvita. Voimassa toistaiseksi.

Björn Borg

Björn Borg

Björn Borg verkkokaupassa ilmainen toimitus ja palautus. Alennuskoodia ei tarvita.

Aubrey

Aubrey

Tilaa Aubrey Organics uutiskirje saat 20€ alennuskoodin suoraan sähköpostiisi. Tarjous on käytössä toistaiseksi. Julkaistu 23.11.2016.

Aubrey

Aubrey

Aubrey alennuskoodilla 5€ kerta-alennus verkkokaupan tilauksiin. Lisäksi yli 80€ tilauksiin ilmainen toimitus. Etu on voimassa toistaiseksi. Julkaistu 23.11.

Kitchentime

Kitchentime

Kichentime tarjoaa ilmaiset toimitukset yli 70€ tilauksille. Etu on voimassa toistaiseksi. Julkaistu 24.11.2014.

StrawberryNet

StrawberryNet

StrawberryNET tarjoaa aina ilmaiset toimitukset riippumatta ostoksesi arvosta. Voimasssa toistaiseksi.

Eyerim

Eyerim

Eyerim verkkokaupasta saat 5 euron alennuskoodin ensimmäisen tilauksesi jälkeen. Voit käyttää koodin seuraavassa ostoksessasi. Tarjous on käytössä toistaiseksi. Julkaistu 19. marraskuuta.

Waku Organics

Waku Organics

Waku Organics alennuskoodilla nyt 5€ alennus nettikauppatilauskiin. Saat lisäksi yli 80€ tilauksiin ilmaiset toimitukset. Koodi on toistaiseksi voimassa. Julkaistu 23.11.

Waku Organics

Waku Organics

Tilaa Waku Organics uutiskirje heidän sivuiltaan saat 20% alennuskoodin sähköpostiisi. Lisäksi yli 80€ tilauksiin ilmainen toimitus. Etu on voimassa toistaiseksi. Julkaistu 23.11.2016.

Waku Organics

Waku Organics

Waku Organics tarjoaa ilmaiset toimitukset yli 50e tilauksille. Lisäksi saat 100% tyytyväisyystakuun ja voit palauttaa tuotteet 30 päivän kuluessa. Etu on voimassa toistaiseksi. Julkaistu 14. marraskuuta.

Vanhentuneet Black Friday alennuskupongit

CDON.com

CDON.com

Etsitkö halpaa digipokkaria? CDON.comista saat yllä olevalla alennuskoodilla Canon PowerShot A2600 -digikamera vain 59 € (norm. 125 €). Kamerassa mm. 5x Zoom ja HD-videokuvaus. Voimassa 20.11.2013 saakka.

Horze

Horze

Tällä Horze.fi alennuskoodilla saat 20€ alennusta, kun teet vähintään 100€ tilauksen. Alennuskoodia ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai alennuksiin. Etu on voimassa tämän viikon ajan eli sunnuntaihin 18.6. saakka.

Room21

Room21

Room21.fi on alkanut ulkokalusteiden ale. Ulkokalusteet nyt jopa 60% alennuksella. Voimassa toistaiseksi.

Scandinavian Outdoor

Scandinavian Outdoor

Scandinavian Outdoor verkkokaupasta tällä koodilla 20% lisäalennus Black Fridayn kunniaksi. Klikkaa kauppaan ja hyödynnä alennuskoodi. Voimassa 24.11. klo 21 - 26.11.2016.

Kaalimato.com

Kaalimato.com

Kaalimato.com tarjoaa loistavat alennukset. -10€ yli 50€ ostoksista, -20e yli 100€ tilauksesta, -30€ yli 150€ ostoksista, -50€ yli 200€ ostoksista. Alennuskoodia ei tarvita.

Hong Kong

Hong Kong

Hong kong tavaratalosta nyt kaikki tuotteet -20% alennuksella! Etu on voimassa vain tänään 25.11.2016.

Halti

Halti

Haltin verkkokaupasta nyt 40% alennus syksy/talvi 2016 mallistosta. Klikkaa ja hyödynnä nyt oheinen alennuskoodi. Tarjous on käytettävissä 21.12.2016 saakka.

Moppi.com

Moppi.com

Moppi.comin Black Friday koodilla 30% alennus kertasiivouksista. Tilaa siivoukset oheisella koodilla tänään ja säästä. Voimassa vain 25.11.2016.

Mamalicious

Mamalicious

Mamalicious alennuskoodilla 10% lisäalennus aletuotteista. Etu on voimassa vain tänään 16.4.

Deal Extreme

Deal Extreme

Deal Extremestä Xiaomi Air Windows 10 12.5" kannettava nyt vain 632,66€ Saat alennusta 16%. Tarjous on käytössä 19.12. asti.

Boohoo.com

Boohoo.com

Boohoo.comista oheisella koodilla 20% alennus kaikesta. Etu on käytössä vain tänään 14.2.

eleven.fi

eleven.fi

eleven.fi alekoodilla nyt Swiss Clinic -tuotteet -15% alennuksella. Tarjouksen koodi tulee käyttää 17. maaliskuuta mennessä.

Lux-Case

Lux-Case

Lux-Case puhelintarvikekaupasta Black Friday alekoodilla kaikki tuotteet -15% lisäksi ilmaiset toimitukset. Voimassa vain tänään 25. marraskuuta.

Voimia

Voimia

Voimia.com alennuskoodi: 10% alennus yli 60 euron hankintoihin. Käytä koodi verkkokaupassa viimeistään 30.4. mennessä.

Lelufantti.fi lelukauppa

Lelufantti.fi lelukauppa

Lelufantissa on nyt kesäale! Löydät alennettujen tuotteiden valikoimasta jopa -40% tarjouksella kesäleikkien klassikot ja uutuudet. Alennusmyynnissä on tarjolla esimerkiksi tuotteita Briolta sekä Nikkolta. Alennukset jatkuvat 18.6.2017 saakka.

Kokkiman

Kokkiman

Kokkiman koodilla 10€ alennus yli 80 euron ostoksille. Tarjous on käytössä 30. huhtikuuta asti.

Dustin

Dustin

Dustinhome.fi alennus on käynnissä 2. huhtikuuta 2017 asti. Ole nopea, parhaat viedään päältä!

Bandcompany

Bandcompany

Osta Bandcompanystä vähintään 100 eurolla saat 15% alennuksen koodilla. Käytä tarjouskuponki viimeistään 30.4. mennessä.

Inessa sisustuskauppa

Inessa sisustuskauppa

Inessan verkkokaupassa vierailessasi saat 5€ alennuslahjakortin. Saat tiedot täyttämällä alennuslahjakortin sähköpostiisi. Voimassa toistaiseksi. Julkaistu 11.5.2017.

Piilola

Piilola

Piilola kukkakauppa tarjoaa 15% alennuksen kaikista tuotteista Black Fridayn kunniaksi. Etu on voimassa vain tänään 25.11.2016.

Ninja

Ninja

Ninjasta Black Friday etuna kaikki tuotteet -50% alennuksella. Etu ei kuitenkaan koske kosmetiikkaa. Tarjous on käytössä vain tänään 25.11.2016.

Libido

Libido

Libidosta yli 10€ kondomitilaukset nyt ilman postikuluja. Klikkaa ja lunasta tarjous. Etu on voimassa toistaiseksi.

Nordicfeel

Nordicfeel

Nordicfeel.fi alennuskoodilla teet -15% säästöä ihonhoitotuotteista. Koodi on voimassa tavaroiden loppumiseen saakka tai viimeistään 24.6.2017. Kampanjaan ei kuulu seuraavat tuotemerkit: barMinerals, Clarins, Compagnie de Provence, Design.me, Face Stockholm, Marc Inbane ja Sensei.

Fitnesstukku

Fitnesstukku

Fitnesstukku alennuskoodi: 10e alennus yli 50e ostoksiin. Koodi on käytössä 17.12 asti.

House of Brandon

House of Brandon

House of Brandon alennuskoodilla 20% lisäalennus aletuotteisiin. Klikkaa ohesta ja katso vaatekaupan tarjoukset ja hyödynnä koodi. Etu on voimassa 31.1. saakka.

Jollyroom

Jollyroom

Jollyroom lastentarvikeliikkeestä lastenvaatteista jopa -70% alennukset. Klikaa ja hyödynnä alennukset. Kampanja on voimassa 16.3. saakka.

Lemmikkistore

Lemmikkistore

Lemmikkistoresta paljon tuotteita -20% alennuksella. Tarjous on käytössä toistaiseksi. Julkaistu 8.12.

Timarco

Timarco

Timarco alennuskoodilla 5% alennus verkkokaupan ostoksista. Etu on käytettävissä 16.8.2017 saakka.

Hobbex

Hobbex

Hobbex tarjoaa osta yli 55€ saat kauko-ohjattavan kopterin 10€:lla. Tarjouksen saat oheisella alennuskoodilla. Etu on voimassa toistaiseksi. Julkaistu 22.11.2016.

Biancaneve

Biancaneve

Biancaneve tarjoaa alaosat 25% alennuksella Black Fridayn kunniaksi. Tarjous on käytössä 25.11. asti.

Myprotein

Myprotein

Myprotein verkkokaupan alennuskoodia käyttämällä saat mysteerilahjan ostosten arvon ylittäessä 60€. Lisäksi verkkokaupassa syntymäpäiväale, jossa tuotteista jopa -60% alennukset. Voimassa toistaiseksi.

Hööks

Hööks

Hööksissä nyt Black Friday tarjoukset - klikkaa ja katso ALE. Tarjoukset voimassa vain tänään 25.11.2016.

Gigantti

Gigantti

Gigantista nyt keittiön ostajalle Electrolux erillisuuni sekä induktiotaso kaupan päälle. Tarjous on voimassa vain lyhyen aikaa. Lisätty 25. tammikuuta.

Microsoft Store

Microsoft Store

Microsoft Storessa on nyt Black Friday - katso tarjoukset ja hyödynnä ALE. Klikkaa ohesta lunastaaksesi edut. Ole nopea sillä tarjoukset ovat voimassa vain tänään 25.11.2016.

H&M

H&M

H&M alekoodilla lunastat 25% alennuksen vapaavalintaisesta ostoksesta. Koodi tulee käyttää ennen 27.9.2013.

Coolshop pelikauppa

Coolshop pelikauppa

Coolshopin alennusosastolta löydät nyt pelituotteita jopa -90% alennuksella. Valikoimassa on muun muassa lukuisia pelejä Playstationille ja Xboxille. Tarjoukset ovat voimassa toistaiseksil. Julkaistu 2. kesäkuuta 2017.

Digitarvike.fi

Digitarvike.fi

Digitarvike.fi tarjoaa nyt paljon tuotteita Black Friday ALE-hinnoin. Klikkaa ja katso kamera ja elektroniikkatarjoukset. Alehinnat voimassa 25.-28.11.2016.

Topshop.com

Topshop.com

Topshop.comista nyt jopa 50% Black Friday alennukset. Tarjoushinnat ovat voimassa 25.11.2016 asti.

Gaastra

Gaastra

Gaastrasta tällä Black Friday koodilla 25% alennus. Etu on käytettävissä sunnuntaihin 27.11. asti.

Reima verkkokauppa

Reima verkkokauppa

Reima lastenvaateliikkeen alennuskoodilla 15 % alennus kaikista Reiman asusteista, väliasuista, alusasuista ja sisävaatteista. Käytä koodi 15.12.2013 mennessä.

Offerilla

Offerilla

Offerilla alennuskoodilla 10% alennus kaikista tilauksista. Etukoodi on käytössä 31.5.2017 saakka.

Sisustuskauppa.com

Sisustuskauppa.com

Sistuskauppa.comista nyt Black Friday tarjouksena paljon tuotteita jopa -70% alennuksin. Käytä etu tänään 25.11.

The Body Shop

The Body Shop

The Body Shop alennuskoodilla 20% alennus kaikista tuotteista + ilmaiset toimitukset. Etu on voimassa vain pääsiäsien ajan 13.-17.4.

Disturb

Disturb

Disturbin vaatekaupasta tilaat miesten outlet-vaatteita jopa -67% alennuksella. Tarjouksessa ovat mm. t-paidat, hihattomat paidat sekä kauluspaidat. Kannattaa käyttää etu nopeasti, sillä tarjoukset ovat voimassa vain toistaiseksi.

Glitter

Glitter

Glitteri korukaupan alennuskoodilla 30% alennus. Tutustu valikoimaan ja käytä koodi. Etu on käytettävissä 15.12. asti.

Yves Rocher

Yves Rocher

Yves Rocher alennuskoodi tarjoaa -30% alennusta koko tilauksesta. Kood voimassa 6. huhtikuuta asti.

Stockmann verkkokauppa

Stockmann verkkokauppa

Stockmannilla on taas Hullut Päivät on klikkaa ja katso päiväkohtaiset huipputarjoukset. Hullut Päivät kestää 7.-11.10. välisen ajan.

Lensway

Lensway

Lenswayltä nyt Black Fridaynä 20% alennus aurinkolaseista ja piilareista. Et tarvitse erillistä koodia. Klikkaa ohesta lunastaaksesi tarjous. Etu on voimassa vain tänään 25.11.2016.

Keskisen Kello

Keskisen Kello

Keskisen Kellon outletissä kelloja ja koruja jopa -50% alennuksilla. Klikkaa ja hyödynnä edut.

Bangerhead

Bangerhead

Bangerhead alennuskoodilla 20% alennus kaikista meikeistä. Etu on voimassa 9.4.2017 asti.

Tilaa koodit sähköpostiisi

Saat tiedot uusista alennuskoodeista jatkossa suoraan sähköpostiisi.

Seuraa meitä